18 januari 2010

31


Idag går jag in i vecka 31. Bara 9 veckor, 69 dagar kvar till BF. Magen växer på och Mini verkar må bra där inne, väldigt lugn krabat som verkar gilla att vila. Sprakar när jag dricker kallt och rör mig lite för mycket, annars är Mini som sin pappa - lugn och sansad. Lite kort hann jag med. Tog ett kort bakifrån, dock kanske inte de bästa men små roligt de ser ut med en kula fram inget där bak. Men nu känner jag att magen blir större för varje dag vilket är mysigt.

2 kommentarer:

Angelica sa...

9 veckor? herregud vad tiden går fort. något som inte gått lika fort är dermanord-beställningen men nu är den äntligen här iallafall så jag tar med mig dina grejer på torsdag :) vad bjuds det på för gott då förresten?????=D

Lilly sa...

Tack finaste för din kommentar. Den värmde mig i själen. Du är ett ljus i mitt liv... Oavsett. Och om 9 veckor, när diamanten är beräknad att komma... WOW! Gud det är så spännande.

Vet du, i min klass är det tre tjejer som ska ha barn i juni. En den 16, en annan den 17 och den tredje den 22 ;) haha, helt sjukt! VÄRSTA babyboomen... haha.

Mys mys.
I love you.

Ps: Hälsa till din fina man från västernorrland.