01 januari 2010

100101


Nytt år. Nya utmaningar. Känns som att 2010 kommer bli det bästa året hittills. Så mycket som kommer hända, så mycket som kommer ändras. Massor av nya äventyr.

Året började bra med nyårs middag hos vänner - blev en stillsam kväll. Men en bra. Första dagen på det nya året har vi spenderat med att sovit bort halva dagen samt att spela nya Super Mario till Wii. Nu håller vi på förfullt här hemma med middagen som blir inbakad fläskfilé med svampstuvning och potatisgratäng med en god sås och sallad till. Bror med flickvän kommer över och sedan ska vi åka ner och se på bio tillsammans. Blir Avatar.

Imorgon är vi bort bjudna på middag hos pappa och även då kommer bror med flickvän. Då blir det världens godaste korvgryta och sällskapsspel för hela slanten. Så året har börjat bra!

1 kommentar:

Angelica sa...

nämen.. var det inte ett super mario i paketet ändå? haha, killar! är nere hos robin och har ingen aning om hur det ser ut runt den 20:onde men det ska säkert gå att ordna, finns alltid tid för god mat och fina vänner :)