07 maj 2010

Helg

Vår Lillgroda har fått sina första sovrutiner. Somnar 22-23 och sedan fram till 02 och sedan mat och sömn till 04 och sen sömn till 06 och mat och sömn till 08-09. Så skön att få lite koll på honom, på gått i en och hal vecka nu. Sen så blir han bara mer och mer vaken och mycket lättare att ha att göra med, nu gör de inget att han vaknar i vagnen för han kan ligga i 10-20 min utan att börja gallskricka. Han håller sig lugn med lite napp och prat. Så de går framåt. På måndag får vi äntligen se hur lång han är - jag gissar på 57cm (51 vid födseln) och vikt 4,7kg (4,1kg senast) mammas stora lilla kille. Brås på pappa när de gäller längd då R är 190 och jag är ju inte jätte kort heller med mina 170. Så blir nog en lång kille.

I dag har jag och Charlie myst en massa och varit ute på lång promenad i de fina vädret. Gått på Barnens Hus och köpt pyjamasar och ätit en glass på vägen hem. Sovit lite och gnällt lite för i dag är vi mammig. Nu ligger han o låter i sängen och ska försöka sova efter ha fått ätit ett "rejält" mål mat. Vi ska äta Kebabrulle idag och kika på någon bra serie. Charlie har fått sin efterlängtade kompis Algot nu, så kul. Så inom en snar framtid kommer vi få promenad kompisar. Sen skänker även jag och Charlie återigen en värmande tanke till Finni och Elliott.

3 kommentarer:

Nilla sa...

149 kostade den... Kan köpa en o skicka upp om du inte hittar :) Vi bor ju i BRIO-huvudstaden... Finns som en rosa/gul kanin också (kolla brio.se)

Men tror den ska finnas på barnens hus annars.

Snart 1 månad gammal där minsann!

Maddy sa...

Skönt med rutiner:) Det är bra med oss här..Äntligen helg!!
Vad ska ni hitta på?

Finni - Elliotts morsa sa...

Haha, fast det var faktiskt någon som frågade hur mycket det kostade. Dock har du rätt. Folk kommer störa sig som vanligt :)

Tack för den fina tanken! Det hjälper när man har det svårt :)

Skönt med lite rutiner! Tyvärr ändras dom oftast när man väl landat, haha, men sedan skapas nya. Det är allt spännande med små barn!

Kramar i massor