05 maj 2010

Soffpotatis


I dag har vi haft besök av Linda och Milton. Var en jätte skön stund att få träffa någon annan mamma och ventilera och prata. Milton är verkligen go och fin, ser fram emot när Charlie är i den åldern. Vi byt lånade varandras små en stund. Mys. Efter de så har jag försökt lagt Charlie - men även fast han är super trött och fullproppad så har han lite svårt att somna. Vilket han alltid har på dagen. Dock sover han på bra på nätterna, blir 3h sömn och sedan amning mellan varven. Så vi får sova gott här hemma.. ännu! Nu ligger han i sängen och försöker sova med både snutte och napp (hittat en som han tar någorlunda bra och den är rosa) Fanns inga andra färger inne så fick ta den. Rosa kan en kille ha. Blir alltid lika roligt när folk blir förvirrad - det var väl en pojk?! Innan låg han halvt utslagen och "tittade" på 16 and pregnant 2. (Bildbevis)

I kväll får vi besök av min äldsta vän som numera bor i Umeå. Ska bli riktigt kul att ses igen och att hon får se Charlie när han är såpass liten ännu. Så de ska bli mysigt. I morgon ska vi ju på babymassagen och sedan får jag se vad som hinns med.

3 kommentarer:

Frida - Mamma till Haylie sa...

Jo jag har fått många tips om olika ersättningar så vi får prova oss fram :)

Jo hon sa också att det var hormonplitor men nu har dom blivit mycket fler och hela ansiktet är torrt, men när jag smörjer in henne med vanlig hudlotion så är dom helt borta.. Så jag vet inte riktigt vad det är

Finni - Elliotts morsa sa...

Haha eller hur! Borde shoppat gärnet :)

Vad gullig han är! Elliott brukar också kolla på tv med mig :) Dom gillar nog när ljuset flimrar!

Kram

Nilla sa...

Gud, vad han växer :)