03 maj 2010

Morgon stund


Morgon gympa med pappa stod på schemat för Charlie idag. De tycker han om. Lillgrodan ligger och sover just nu och jag kikat på 16 and Pregnant 2 och väntar på att han ska vakna så han kan få sina Mini Fom droppar, smörja in han och sedan lite mat innan en promenad.

Ikväll ska jag måla naglarna, göra inpackning och smörja in mig med bus. Imorgon ska vi på stan med mormor. Ska shoppa en vår jacka, nya Converse och ett par jeans (om jag hittar några) och sedan ska jag få sola. Hoppas att dagen kommer gå smidigt och att Lillgrodan vill vara på bra humör så att mamma får göra något av detta ;).

7 kommentarer:

Emma & Theo sa...

Gud vilka mysiga bilder :) dom små e såå söta med sina pappor :D hade ni en trevlig valborg? Jag tänkte så småningom gå och köra en spray tan :) bort med vinterblekheten :P kram från oss ♥

Linda sa...

Skönt med lite vardagslyx :) Tänkte höra om ni ville ha besök av oss någon dag i veckan? :)

Nilla sa...

Ja, ska bli jättekul att faktiskt ha barn i samma ålder! Även om min syster redan dömt ut Lurk med kommentaren "Erat barn kommer få rött hår och prata konstigt"

Här är det vår på riktigt! Var och fikade på uteservering igår i t-shirt... Hur skönt som helst! Ska ner till stranden om ett par veckor och ta gravid-foton :D

Linda sa...

Ja men på fredag funkar för oss :) Ska vi säga det då?

Tova sa...

Hehe, ja det gäller att "passa på" och göra lite saker för sig själv när man kan ;) man lär sig nog vara ganska tidseffektiv som mamma, hihi (även om jag fortfarande tycker jag knappt hunnit med nånting när dagen är slut...)

Emma & Theo sa...

Hihi ja, spöke precis så är det man känner sig, bra skrivet! :)

sara sa...

Bra där. Lyxa till det bara! Jag är allt för dålig på den biten.

Du kommer smälta när det riktiga leendet kommer