09 maj 2010

6 Timmar


Vilket väder de är. Gårdagens bravader bestod av att vi strosade runt på butiker och njöt av solen nere på stan. Mötte upp min bror och hans sambo. Charlie fick sitt efterlängtade babygym av morbror. Efter de gick vi och satte oss ute på ett fik och åt glass - de var verkligen sommar värme i luften. Charlie passade på att käka sin mat och kika på folk. Han var så lugn och underbar hela dagen. Efter glassen gick vi en långpromenad runt stan, badhusparken och sen till sjukhuset. Efter de åkte vi och köpte en rejäl påse godis och sen myste vi hemma hela kvällen. Charlie låg i sitt babygym i säkert 30 min. Tänk att man kan glädjas åt något så simpelt som lite gosedjur som hänger och dinglar. Vår underbara son gav oss 6 timmars sammanhängande sömn och de tackar vi för. Underbara unge!

I dag bestämde vi oss för att ta en lång prommis, köpte en glas och njöt av solen. Nu sitter jag och festis vid varsin dator och "väntar"på att Charlie ska vakna. I morse hann vi städa då Charlie låg i babygymmet igen, han gillar verkligen de. Han har vänt sig från rygg till mage en gång och från sida till sida och han greppar leksakerna i gymmet. Så duktig vår Lillgroda. I morgon ska vi till bvc och sedan träffa favorit Therese. Ny vecka, nya upptäckter. Lillgrodan våran blir ju även 4 veckor, dvs 1 månad för er som inte kan räkna. Tiden går för fort fram.

4 kommentarer:

sara sa...

Vad duktig han är. Ammar du fortfarande lite eller?

Linda sa...

Kan han redan vända sig, det var tidigt. Duktig han är :)

Finni - Elliotts morsa sa...

Finaste sötaste lilla Charlie!

Angelica sa...

Det där fiket känner jag allt igen ;) Härligt att allt går så bra med lillprinsen, saknar er, vi får se till att ses något när jag kommer upp igen. Massa kramar