04 maj 2010

Staden

I dag vart de som sagt en tripp ner på stan. Det gick riktigt bra. Till och med när Charlie protesterade väldigt högt inne på toan när vi skulle byta blöja. Kände mig lugn ändå. Lillgrodan hördes över hela fiket. De är min kille de! På en gång efteråt så var han så nöjd när mormor matade honom och myste med honom. Efter en omgång bröstmjölk och en omgång med ersättning blev våran tjockis äntligen mätt och belåten och kunde åka vagn ett bra tag till.
Blev en del shoppat - men bara till Charlie. Själv kände jag mest små stressad (utan att behöva de) men de slank ner ett linne och en klänning i alla fall. Charlie fick lite nya bodies som han kommer kunna växa i snart från H&M, blev en lila, en brun och en ljusgrön samt en grå och en vit med bruna apor. Blev en turkos randig från geggamoja och en turkos från polarn och pyret samt en grön fin mössa därifrån. Även Weledas bebis produkter. Sen gick vi till pappas jobb och och åkte hem och myste alla tre och sen slocknade både jag och Charlie framför soffan. Så fick mig i alla fall 1,5 timmes skönhetssömn. Nu är lillgrodan små grinig så nu ska jag gosa med honom tills han slocknar igen.

6 kommentarer:

Thess sa...

Han kommer bli så fin i sina nya kläder! Vill ses snart =)

sara sa...

Va mycket fint det blev. Ska själv beställa en mössa från geggamoja idag :)

Frida - Mamma till Haylie sa...

Jag hoppas också att hon inte är allergisk. Jag själv är ju laktosintollerant så det är inte helt omöjligt.

Det är ju så roligt med nya kläder till sina små :) Tycker det finns så fina pojkkläder så ibland blir jag sugen på att köpa det åt min tjej också;)

Tova sa...

Hehe ja men precis - ens egen mamma känns som en grym trygghet :) min födde ju 4 barn inom loppet av 5 år också, så hon är ganska "härdad" hehe. Synd att hon bor typ 50 mil härifrån bara...

Finni - Elliotts morsa sa...

Vilka fina saker!

Du har så rätt i det du säger. Tack för dom uppmuntrande ordet. Det värmer verkligen :)

Hoppas ni mår bra! Kram

Simone sa...

Det är första gången han är så, tack och lov :) Men har säkert mycket att göra med att sambon får mata med och fått ta han mer elelr mindre varje natt sedan födseln :P (Förutom när jag ammar då, men alla blöjor och läggningar).
Jodå det går prima :) Han är vaken mest helatiden numer :) Förutom på natten tack och lov :D Hur går det för er då? Tackar :D Måste ju säga desamma! Men det kanske ligger i namnet ;)