06 maj 2010

Torsdag


I dag har vi haft fullt upp. Mamma, dvs jag trodde att babymassagen skulle börja kl 10.30 men den började 09.30 vilket jag insåg vid åtta snåret. Charlie låg och sov och ville inte väcka honom. Jag som skulle pumpa ur och lite annat smått att fixa. Var bara till att klä på mig, fixa ihop sakerna och invänta lillgrodan. Han vaknade som tur var vid halv nio så bara till att byta, mata, byta och klä på honom sen en rask promenad till bvc. De gick super, han skötte sig så fint och de var inte alls jobbigt som jag trodde att de skulle bli om han vaknade. Men som sagt de flöt på bra och han somnade i vagnen när vi skulle gå. Vi promenerade hem till mamma med Moa och Theo. Så söt unge, så go och glad! Väl hemma hos mamma fick jag äta och fika i lugn och ro medans mormor matade och gosade med Charlie. Skönt att få lite "egen" tid.

När han sen skulle somna om så låg han och kikade på mormors hjärtkudde, skötväskan och en bh (de ska börjas i tid som mormor sa) i över en halvtimme. Var väl fina färger och mönster att kika på. Så kul att se hur han utvecklas, nu är han verkligen mer alert och fäster blicken och är mer nöjd än tidigare. Vi har mer koll på vad han vill nu. Sen efter 50 minuters sömn ville han äta igen så då la jag mig och ammade och då somnade båda två och sov i 3 timmar. Mys, mys och ännu mer mys. Sen kom R och hämtade oss och så åkte vi på Maxi för att handla lite. Vi körde på rosa napp, grön mössa, röd snuttefiltt (favoriten) och färgglad "tjejig" filt. Bara för att skapa förvirring, så härligt att gå emot könsnormerna.

2 kommentarer:

Frida - Mamma till Haylie sa...

Jag använder bara vanlig oparfymerad hudlotion åt bebisar. Kommer inte ihåg vad den heter, men den finns på vanliga mataffärer. Annars såg jag att apoteket har kommit med en ny, ska testa den också

Finni - Elliotts morsa sa...

Tack för dina fina ord. Det är svårt att inte skuldbelägga sig själv helt och hållet, men jag försöker vara glad för att det gick så bra i alla fall..

Kramar<3