30 maj 2010

Underbar Söndag


Hemma från Sundsvall och Ikea samt Härnösand och Lilly o Elliot. Vart en underbar dag/eftermiddag. Fint väder, fina stunder och mycket kärlek. På Ikea blev de shopping till balkongen - har valt att varken köra lantligt vitt eller sobert marint. Här ska de bli mycket färg och form - då balkonegn kommer gå i rött, orange, turkost, grönt och vitt. Vi har så vitt inne så ville ha massa färg på ballen. Nu ska de bara fixas och inhandlas lite blommor och lyktor. Sen ska jag lägga upp lite kort.

Som sagt vi var ju i Härnösand och hälsade på finaste vännen Lilly och hennes son Elliot. Var så otroligt fint att se henne och Charlie. Åh, så vackert. Kommer själv ihåg hur jag var när hon hade fått Elliot. Så underbara stunder. Dom var så fina ihop och de lös om henne när hon fick mysa och ge han mat. Sen luktade han Lilly hela vägen hem. Du är redan saknar fina vän och moster.

4 kommentarer:

Emma & Theo sa...

Åh jag älskar ikea shopping :P skulle vara kul att se bilder på balkongen sen.. blir det sånna?? :D kram från oss

Finni - Elliotts morsa sa...

Nej natten gick tyvärr inte bättre! Uschiamej, vet inte vad som är fel. Men de blir nog bättre snart! Hur går allt för er nu? Kommit in i allt? :)

Kram

Finni - Elliotts morsa sa...

Det blev en blå och beige. Stod mellan det och grått/limegrönt....... Haha, inte riktigt min grej med skrälliga färger trots att Herman tyckte den var mycket roligare.

Vad skönt att ni kommit tillrätta :) Allt blir så mycket lättare då!

Emma & Theo sa...

naaaw TACK :D ja du måste visa hur det blir :) charlie är också en riktig sötnöt, han kommer garanterat få massa damer sen när han blir större ;) en riktig charmknutte hihi. Allt bra här har haft unerbart väder :D KRAM