13 maj 2010

Nytt


Självklart ska man få presenter när man "fyller år". Så de blev lite kläder in shoppat nu ikväll. Måste ju vara fin för sommaren, Lillgrodan. Vi skänker en tanke åt min vän Annelie som återigen har hamnat på sjukhuset. Vi hoppas du får komma hem fortast möjligast!

4 kommentarer:

Sara sa...

Hehe :) Vad skönt att det går bra iaf :) Skönt att han äter mycket än inget alls :) Det går bra här med, vi har fått rutiner och vardagen flyter på jättebra, men som sagt, tiden går ju så himla fort. Ella fyller 5 veckor idag. Helt sjukt. Vad gjorde man innan lixom, hur fördrev man tiden? Tycker det är skittråkigt när hon sover länge. Hehe. Tack så mycket, det samma! :) Han är så fin så :)

Linda sa...

Adidasdressarna är ju så söta! Milton har också en sån fast röd :)

Finni - Elliotts morsa sa...

Tack! :)

Haha ja, gud vad roliga dom ser ut när dom är helt glansiga!

Ojnej, stackarn. Vilken testade ni och vilken hade ni innan?

Jag är SÅ sugen på Balenciagas City bag. Har varit det lääänge, men alltid hindrat mig själv från att köpa den. Femton tusen är lite för mycket för tillfället, tyvärr.. :)

Kramar!

19åriga fru Sofia - nybliven mamma sa...

åh vad snygga =) Det är jättesnyggt med märkeskläder på barn tycker jag =)

sv: Vi har grå liggdel och mörkgrå inuti=) Alltså tyget hon ligger på. Bruna vagnen är jättesnygg, vi funderade på den till sittdelen men tog en grön/svart istället ^^ Vad har ni för färg på sittdelen?