08 april 2010

Tack

Tacka alla för era fina ord - har betytt jätte mycket. I alla fall känner mig lite lugnare nu efter sista besöket hos Bm. Allt såg bra ut, dock så vart hon små fundersam om bebis hade vänt på sig - så först skulle jag åka in och göra UL, men hon gjorde en undersökning istället. De var bebis huvud inte rumpa. Hjärtljuden låg på samma som förra gången och sf-måttet var 0,5 cm större. Så de var ju skönt. Nu har vi även fått en tid till specialist mödravården på måndag. Så vi får se vad som händer där och efter de.

I går efter Bm, så åkte vi och tvättade bilen i det härliga vårvädret, var 11 plus ute och sol. Längtar så tills jag kan vara ute mer. Sen åkte vi och fixade lite ärenden innan vi bestämde oss för att äta en 3-rätters på Arctura, bara för att. Var så skönt att få koppla av och tiden rinner på när man inte är hemma. Åt jätte gott, blev vitlöksbröd med tzatsiki till förrätt, Halloumi ost till varmrätt och en citroncheescake med valnötsglass till efterrätt. Sen åkte vi hem och kikade på - Låt den rätta komma in. Så gårdagen var super härlig.

I dag ska jag följa med mamma ner på stan. Så då rinner tiden på. Förmodligen kommer väl något att slinka ner i någon shopping påse ;) så de är ju aldrig fel. Funderar på om vi måste köpa mer pyjamasar och så, bebis är förmodligen inte normal stor bebis på 3,5 och 50 cm, så lika bra att vara förberedd. Räknar med en bjässe som är både stor och lång. Mini har ju nu legat där i 2 v för länge.. En liten stor en, helt enkelt.

3 kommentarer:

Sara sa...

Okej, vad skönt att det var som det skulle o att mini inte hade vänt på sig. Skönt att veta att det inte är långt kvar iaf. :)

Jag har MVC-besök om en timme men jag kommer inte gå på det, jag har värkar nu. Fy helvete. Ska ringa o säga till henne att jag inte kommer. Fan vad ont det gör. Har hållt på sen 7:44. AJ!!!!!!!!!!!!!!

Simone sa...

Ja precis, man kommer ju inte direkt få sova efteråt på ett tag ;)

Hoppas att mini tycker det är tajm nu snart! och att allt ser bra ut hos BM :)

Håller tummarna :) Ha de fint! Kram

Sara sa...

Hej! I torsdags 21.09 kom världens finaste tjej till världen! :)
Hur går det för dig? Kram