24 februari 2011

Inbjudningskort


Nu så. Här är de fina korten vi har gjort. Dock så gör inte korten dom rättvis. Ska försöka få bättre skärpa och färg på dom! Blev tre st olika och vi har gjort 10st. Maria är så otroligt kreativ och ambitiös. Hon är super! Hon har haft kurser i ScrapBooking och ja, de märks :). Så nu har Charlie super fina inbjudningskort som ska skickas ut till familj & vänner inom kort. Dock så är några vänner för långt bort. Angelica och Robin är i Nya Zeeland och fina Nadja är i Spanien och mina systrar är i söder. Så dom får njuta av de fina korten här!


4 kommentarer:

Angelica sa...

Bra jobbat med korten, blev verkligen superfina, vad ni kan :) Tänker på er!

Nilla sa...

Åh vad fina! Ja, det närmar sig :) Kanske har Alice med sig en liten födelsedagspresent till fästmannen när hon kommer upp... Men han får den i efterskott för vi sitter på tåget hela den trettonde :) Tar FJORTON-FREAKING-TIMMAR UPP!!

"Män de ä tur man har en egen kuppä"

Johanna - MyShoebox.se sa...

Superfina kort!
Och fint namn på killen ;)

Sarah sa...

Om man ändå vore så kreativ. Funderar på om jag ska våga mig på sånt till Leijas namnfest i maj, men det lär väl se ut som en 2 åring har gjort de :P
Ja, hon växer och växer och tung är hon! Att bära hon i bilbarnstolen är omöjligt, haha.
Ja är jättenöjd med vagnen. Vill nästan inte att hon ska bli större för att jag tycker att den är snyggare med liggdelen. Bytte liggdelslock och suflett och det blev som en helt ny vagn! VArför har ni inte kvar buggan?