14 februari 2011

Helgen som gick


Helgen har varit fantastisk på många sätt och vis. Jobbat en hel del så inte hunnit med att skriva i bloggen alls. Men i går "fyllde" Charlie 10-månader. Vår älskade lilla go skit. Som är så duktig och bra på alla sätta och vis. Fått 4 nya tänder, pratar ännu mer & gör sig förståd. Leka och danska är super och lära sig nya ord. Stå, gå och krypa tar lite längre tid. Men vi är på g.


Som sagt jobbade på Håkan Hellström i lördags, inte min musik men trevligt som fasen ändå. Charlie hängde på på eftermiddagen och fick träffa på team Håkan Hellström och av dom fina personerna fick vi en tuff T-shirt i st 104-110 som Charlie kunde växa i. Så nu blir han lite mer "rockig". Trevligt. Kom hem efter 9 timmar och de var så skönt och sova, kan jag lova.


I går var vi ut på stan och tog en fika med ett par vänner, köpte fina tulpaner. På kvällen blev de 2-rätters blandat med solsidan, brädspel och chips. En super härlig helg helt enkelt. I dag ska jag på en jobb grej och sen får vi se vad denna alla-hjärtans dag slutar.