12 augusti 2010

8400.66.

Så idag var det dags åter igen för att vägas, mätas m.m på BVC nu när Charlie är 4 månader (imorgon). Som vanligt såg allt bra ut, han växer som han ska enligt hans kurva. Han ligger 2 step över medel på vikten (suprise supries!) och 1,5 över medel längden. Nu väger han 8400g och är hela 66,5 lång. Hon påpekade dock att han inte alls är så stor - då hon hade sett större små barn plus att dom är oftast som knubbigast nu fram till 6-8månader. Så inget att oroa sig över här folk! Han har dock fått eksem på huvudet (där av mössan) så nu blir de kortison-salva i en vecka.

Annars då, livet rullar på. Challe har varit underbar idag - då vi var hos Annika. Sov i 2,5h på dagen.. och nu vilar han igen. Han gillar att sova! Lekt och haft oss här hemma sen vi kom hem från Annika och ätit lite potatis. I kväll blir de kvällspromenad till Kvantum och sen massa Dexter.

3 kommentarer:

Finni - Elliotts morsa sa...

Det blev Lidingöluckor med en mörk trälaminatbänkskiva. Så jäkla snyggt. Grymt nöjd :) Älskar också inredning! Som sagt, tyvärr är det ganska dyrt,haha.

Åh sötnosen då. Knubbis! Han är lång! Elliott har storlek 86 just nu. Jag skippade i princip storlek 74 eftersom han växte så fort mellan 68-80 och det kändes onödigt :P

Kram!

emmah - mamma till världens finaste prins, Mio! sa...

gud så söt din son är!

Sophie sa...

Emmah: Tack du snälla!