11 augusti 2010

10.08.11

Dagens. Challe har haft lite ont i magen idag men allt som allt varit super mysig och glad. Vi har varit ute på vift hela dagen. Först följt med momma och klippt sig - stoora ögon på Charlie. Nyfiken som bara den vad frisören gjorde me momma. Sen träffade vi Thess på Törners innan vi mötte upp Andrea för en lång fika - mycket att ta igen då vi inte setts sen Challe var 14dagar. Hon insisterade på att få ta hand om Charlie en natt - så vi fick liten egen tid. Vilken underbar vän man har! Så inom en snar framtid ska vi sova ifrån vår go knul för första gången. Åh.. nervöst :). Men än så länge får han allt sova med oss. Sen grillade vi hos moffen, med morbror och sambo. Mys.

I morgon ska vi till BVC och efter de hem till Annika då det är på vägen hem. Sen träffa Carro som kommer upp från Oxelesund. Så även morgondagen har vi fullt upp. Även sista dagen Challe är liten 3 månaders bebis! Åh gud tiden går såå fort.

3 kommentarer:

Emma sa...

Tack!
Tröjan är skit läcker!! Himla synd att den var för trång vid öppningen. Den är från en butik här jag bor. Minns inte vad butiken heter, haha.

Sandra sa...

Haha ja grädde har du definitivt! Önskar jag också hade haft det! Jag hoppas innerligt amningen blir lättare med nästa barn. Jag har njutit och njuter fortfarande av amningen, men skulle vara så skönt att inte oroa sig för vikten. Att inte behöva använda näsdroppar och amningsnapp för att ens kunna amma. Att bara lägga barnet till bröstet, det tar rätt grepp och äter rejält och jag har massor med mjölk! Gud vad underbart det hade varit!!

sara - mamma till wilda sa...

Man tackar =)

Ja, det är helt underbart. Bara längtar tills vi får tillgång

Kul att se hur mycket Challe väger imorrn