06 mars 2011

Ett rån

Charlie älskar sina rån. Gärna med massa smör på. Dom är ju förbannat god dom där små rackarna. Jag har många gånger mumsat i mig ett gäng på nolltid när jag har varit sugen på något. Dom är farliga. Annat som hjärtat gillar är all form av bröd, gurka, majs och välling i alla former och smaker. Han är för rolig, han blir helt lyrisk och sträcker och viftar med armarna när han ser vällingen. Sötnöt. Han är så jävla underbar så jag dör en smula.

4 kommentarer:

Johanna - MyShoebox.se sa...

Så söt :)
Såna där byxor har min Charlie också :)

Sugklocka verkar vanligare än vad man tror. Hade knappt hört talas om det före, men nu hör jag det lite överallt.
Och stygnen, får jag fråga hur länge dina satt? Mina är kvar fortfarande efter tre veckor...

Mikaela sa...

Lite sent svar på kommentar #1:
Läs för guds skull inte min blogg om du vill läsa nåt vettigt. Haha :) Det här är min femtioelfte blogg och det är mest en struntblogg med bilder och lite text. Ska det vara nåt annat får jag prestationsångest! Men det kan ju bli nåt läsvärt inlägg då och då, ibland får man ju ryck :)

Ja, egentligen behövs ju inga leksaker? Man får barnsäkra dom sakerna som finns hemma! Dom är alltid roligast. Alexis är helt galen i det gamla babyskyddet, haha. Kan sitta och pilla på det och sätta sig i det och sitta där och se nöjd ut.

Vi är ute efter alla typer av lampor! Har hittat en vardagsrumslampa nu i alla fall. Bara den lyser mycket och är snygg är jag nöjd. Älskar "Bulb"-lamporna, ska nog skaffa en sån till hallen.

Du säger att det är blåsigt och kyligt, vart bor ni nånstans?
Funkar åkpåsen bra nu när det börjar bli varmare och till sommaren? Vi har en svart skinnåkpåse till vagnen som blir
dövarm (konstigt heheh) och den kommer verkligen inte gå att använda i sommar.

Svar på kommentar #2:
Ja, det är ju bara tråkigt att skriva för att man "måste". Kommer aldrig nåt vettigt ur hjärnan då. Bättre när man spontanskriver :)

Alexis älskar också sina rån! Hon kletar med smöret och sen äter hon. Blir helt galen när jag öppnar skåpet där dom är. Och dom är ju himla mumma för mammsen också som du skriver :)

Herrejisses vilken lång kommentar. Hope you don't mind!

I min lilla lilla värld sa...

Rån är fan bra. De går alltid hem!!

Lotta, mamma till Lucas. sa...

Åh så söt man kan va då..! =)