16 september 2010

500


Detta är mitt 500:ade inlägg på bloggen. Party!
Idag har vi varit på BVC och fått mätt och vägt hjärtat och träffat doktorn. Även 5-månaders sprutan såklart. Våran stora kille är nu hela: 67,5cm lång och 9030gram. Åh va jag älskar dig! 9kg kärlek. Fick höra av en kvinna på sjukhuset att vi hade ett sånt otroligt vackert barn, att ögonen var magiska. Man blir så varm och rörd inombords. Han är fin, visst de tycker man ju självklart som mamma. Men när man får höra de av människor man inte känner, ja då blir man glad, varm och stolt. På nått vänster. De vanligaste kommentarerna är annars hans ögonen.. eller att han är rund haha. Ja, han är rund och go. And we like it!

2 kommentarer:

Annelie sa...

Åhå, han börjar närma sig 10kg gränsen :) Mysigt med runda bäbisar, dock e ju Algot inte så rund utan mer bara stor i allmänhet med sin längd. Känns som att de växer så otroligt fort, tänk om en månad e Challe ett halvår! Så han har fått börja med gåstolen nu, gillar han det då?

Simone (http://simonesbarnmat.blogg.se) sa...

Oj! Tyckre det är lite roligt att se hur bebisar i Charlies ålder växer! Dom är nästan lika långa (C är 68,5) Men vikten! Som natt och dag! C väger nu 7,5kg haha Viss skillnad! (Hoppas dock på att han tjockar på sig, han är läskigt smal för att vara bebis tycker jag :S)