09 december 2010

Tips i kylan



Gör en lista över de viktigaste just nu i vårat och Charlies liv som hjälper oss i vardagen och speciellt i vädret som råder.



1. Voksi Classic - dyr som en Fjällräven jacka, varm som en kamin. Så otroligt ovärdelig nu när de är allt från minus 5 till minus 25. Vårt bästa köp alla gånger.

2. Ett tunt Fleec-underställ & ett tunt Ull-underställ.

3. Två fleec overaller. Vi har en vindtät från Pop och en som bara är i fleec från Molo båda är super. Då Voksin är så pass varm att man inte gärna ska ha en riktig overall - då de blir för varmt. Bra med två om de skulle hända en olycka.

4. Vantar från Hestra - går inte att hitta varmare bebis vantar som även inte har tumme. Även där kostar dom en hel del men så värt de.

5. "Rånarmask" i tunn mjuk ull. Vi har en från Whoolpower, super!

6. En riktgt bra och varm mössa som är vatten och vindtät.

7. Tjocksockar i ull och tossor. Våra tossor är från Lindex och dom har funkat super & inte alls dyra. Tjocksokar stickar farmor konstant till Charlie. Älskar dom!

8. En "riktig" overall som inte är varken för tjock eller för stel. Om man ska leka ute eller åka pulka. Just nu har vi en billig variant från Maxi men den är fortfarande stor i st 74. Men Pulkåkning kommer inte ske förens de blir ner mot minus 5 iaf.

Det var nog de hela. Dessa saker har som sagt vara ovärdeliga för oss i dessa kalla tider.

2 kommentarer:

Nilla sa...

Finns babysovsäckar på stadium som faktiskt är bättre än voxi och dessutom billigare :) Det är mitt extratips till dig om du behöver en dubbel uppsättning värmepåse! :)

Sophie sa...

Nja. Nu tog du nog i för att du har en sån hihi :).


Stadium´s är jätte bra för de priset. Men Voksin är verkligen oslagbar. Min väninna som har sju barn allt från 14-0år har använt voksin på alla barnen. Tycker de säger mycket om en produkt :)

Sen att en Voksi är helt naturligt och eko. Sen inget levande plockat dun eller polyester stoppning. Jag väljer eko om jag kan, tycker de känns både bäst för honom och för naturen. :)