01 december 2010

Onsdag, mitt i veckan, lill lördag.


Jag suger verkligen på att blogga just nu. Dagen kommer bestå av att jag och Challe leker, myser och sover. Skulle på gymmet men Maria blev sjuk, så funderar om jag ska ta och köra mitt konditionspass på cykeln som står här hemma eller sticka i väg själv. Ja, så ser våra dagar ut just nu. Ute kan man knappt va för de är så jävla kallt.

2 kommentarer:

Sandra sa...

Ibland är det skönt med hemmamys, särskilt när det är så kallt nu!
Vad sött han är när han sitter och leker så där för sig själv :)

Sandra sa...

Jo tiden går alldeles för fort, hinner knappt med! Det är så roligt att se när dom växer men emellanåt vill jag bara pausa!

Första gången jag gav bröd gav jag ett rågbröd, men det gillade han inte. Så nu provade jag polarbröd vilket han gillade jättemycket. Det krävs nog ett ganska mjukt bröd nu i början, jag tärnar upp det i små fyrkanter och så hjälper jag till.

Han drack välling på morgonen vid 4 innan och ibland när vi var ute (mest för att ibland är det så himla enkelt att bara göra en flaska istället för att behöva oroa sig för om där finns nånstans att värma burkmaten etc). Men vi vill försöka få bort att han vaknar vid 4 (helst haha) så vi ger honom bara vatten där nu. Sen omstrukturerade jag hans matschema lite så att när vi är ute är det mellanmål han äter och det är mycket enklare att ge när man är iväg än burkmat. Fast vi har välling hemma, han får när han har ont pga tänder och så för då brukar han inte vilja äta riktig mat. Men vi ger gröt istället för välling, morgon och kväll.
Det mättar honom mer än välling och jag vill gärna lära honom att äta gröt på morgonen :)