30 juli 2010

Pause

Kommer ta en "längre pause från mitt vanliga bloggande. Blir lite Iphone-bloggning". Ska köra datafritt ett tag nu. Ska se hur de går... ;)

3 kommentarer:

sara - mamma till wilda sa...

Äh, det funkar precis lika bra. Bara du inte tar en paus på riktigt så hihihi

Nilla sa...

Han är en så söt liten knubbis! Precis så som små barn ska se ut!!!

Du missförstod mitt inlägg :) Jag vill absolut inte snittas!!! Däremot vore en hinnsvepning eller liknande nice snart så det kanske kommer igång lite snabbare för jag mår pyton och vill bara ha ut skitungen snart... Har börjat läcka vatten så det är nog inte långt kvar :P Låg en hel jävla dag på sjukan under observation av någon extrem-gayig läkare!! Haha... han pratade lidingö-dialekt och hade tight rosa tröja under rocken... "Ohhh, kolla moniiiiitorn, nu har du en sammandragniiiiing och lilla barnet bliiiiir så aktiiiiiiivt" Hehehe

Finni - Elliotts morsa sa...

Åh tack! Den kommer från PoP. Det är en sådan klassisk mössa därifrån, men jag har vikt ned kanten på den bara. Tycker det ser lite "tuffare" ut ;)
Jag vill också ha den vita, meeeen hela telefonen är ju slut överallt nu och eftersom jag inte betsällt någon så kan jag ju förbereda mig på en lång väntan. Surt att jag inte visste det innan..

Haha vad gosigt tjock Challe har blivit då! Elliott börjar ju röra sig så mycket nu så fläsket i ansiktet har börjat försvinna. Tråkigt, haha.

Ser ut som om ni haft det bra i Sthlm! Vad hittade ni på för skojs i den kungliga hufvudstaden (skämt)? :)

Kramar på er!