18 juli 2010

10.07.18


Helgen har spenderats med son och Fästis. I dag står packning, fika med mormor & Thess och lägga sig tidigt. I morgon far vi ner till Stockholm för 1 veckas äventyr. Bloggen kommer förmodligen ligga på is. Men kan nog komma ett kort eller två med hjälp av Iphonen.

Annars då?. Har Bytt sufflet på Buggan - svart vart de. Blev snyggt. Köpt två snygga och praktiska "jogging" dressar till Charlie som han kan växa i. Går att ha från 3 månader till runt året (finns även för äldre), då dom har långa muddar. Svart och grå, enkla barnkläder är de som går hem här. De som inte går hem är en massa tacky tryck och krimskrams. Men på pyjamasar går vi däremot bananas. Dock avskyr vi Hello-kitty och babyrosa/babyblått! Så otroligt tacky vårat barn oavsett kön skulle aldrig få ha på sig dessa komponenter. Detta är mina åsikter och min blogg - så respektera innan någon får ett frispel.

2 kommentarer:

Annelie sa...

Ha det superskönt på er lilla resa! Hoppas det går bra att köra :)
Vi får absolut höras av när vi båda är i stan igen och kanske ses alla 6 som det blir med barn och sambos :)

Karin sa...

Kan inte mer än Instämma! Så avsmakligt och sen har oftast barnen fått nanmn som: Nova-lee, Vad är de för fel på "vanliga" namn?