23 juli 2010

Hem

Nu år vi på väg hem efter 5 underbara dagar nere i Sthlm. Vi har fått kanon väder alla dagar och igår var de över 30 grader! Så underbart. Känt som vi har varit utomlands, varit ute från 10 på morgonen till strax efter 00 varje kväll. Charlie har älskat allt och skrattat sig igenom denna resa. Mys. Vi har gått överallt och även åkt både tuben och spårvagn och båt. Det har blivit både Skansen, Grönalund, shopping, Gamla stan, glass på söderns höjder och grillning hos fina vänner, lunch med Lilly. promenad längs vattnet, middag ute i de fria. Presenter och massa mys! Charlie somnade efter ut-checkningen. Sötnosen.

2 kommentarer:

Angelica sa...

Mys! Det var kul att träffas er igår, om du vill får du gärna skicka några av bilderna du tog (till agge_ek@hotmail.com) så jag kan använda dom på min blogg :) Hoppas hemresan går bra. Massa kramar

Tova sa...

Vad härligt att ni hade en mysig Stockholms-tripp! Själva har vi också nästan varit "turister" i stan under semestern, fastän vi bor här, haha... finns ju så mycket i stan att utforska :)
Kramar