11 juli 2010

John Blund


Har tappat bort Iphonen någonstans.. suck. Så inget kort att lägga in på go knulen. Vi mår bra i alla fall, Challe är fortfarande lite små kinkig ibland och inte tipp topp ännu efter magproblemen och jag förutspår att de blir värre imorgon då han ska få 3-månaders sprutan. Aja, thats life. Men guldet från Jämtland hjälper när magen blir trög så de tackar vi Milko för. Han sover väldigt mycket nu. Han har 2 timmars sov-intervaller varvat med att vara uppe i 1,5 timme och sen återgå till att sova i 2 timmar igen. På natten blir de längre pass då han sover i 5-6 sen ammas och sen somnar om igen och sover 2-4 timmar. Hm.. sover han mycket för att vara 3 månader? Ni som har små i Challes ålder hur mycket sover dom?

2 kommentarer:

Finni - Elliotts morsa sa...

Jag kommer inte riktigt ihåg när Elliott började vara vaken mest hela dagen men det kom plötsligt. Nu sover han 1-3 timmar sammanlagt på hela dagen. Kul, men jobbigt för att man inte hinner göra något :P

Kram

Sandra sa...

Jamie har vi svårt att få att sova på dagen. Men han är uppe 1½-2 timmar åt gången innan han blir trött, då lägger vi honom i vagnen och hand somnar, oftast sover han bara 30min men vi försöker att få honom att sova i minst 1 timme, ibland blir det tom 2-3timmar. På natten så vaknar han ca var 3e timmer för att äta. Men tänk på att värmen gör nog sin del nu!