10 december 2011

Dra in kungens socialbidrag

Läst någon så obotat korkat: "Låt Kungen vara i fred"

Stop. Bara stop. Vem fan är så idiotisk som tycker att gubbjäveln ska vara ifred. Skämtar ni med mig. Här har vi en man vars enda uppgift är att representera vårt land, med våra pengar. En man som ska vara en förebild, en person med gått omdöme och vishet. I stället så pissar han på dig och mig med sin ofantligt dåliga karraktär, sin ofantligt dåliga språkförmåga och kunskap och sätt att föra sig på. En man som bör vara den av oss som ska kunna de här med att föra sig på bäst. Förlåt mig, men de är inte okej att bete sig som han oavsett om man är Kung eller ej.

Först och främst här har vi en man, som verkligen är urtypen av ett manssvin. Redan när regeringen valde att ändra successionsordningen så att Victoria skulle bli nästkommande regent för Sverige på 80-talet så blev vår käre konung arg, för att en kvinna kunde inte axla ansvaret att vara en regent. "Jobbet är för tungt för en flicka." Det var ju Carl-Phillip som skulle bli vår näste regent. En man, som de sig bör. Dock så drar nog vi alla en lättnade suck över att de inte blev CP. Bara den grodan i sig är tillräckligt för att man ska tacka honom för sina år som regent.

Sen så är vår käre monark notoriskt otrogen mot sin hustru, beblandar sig med kriminella, kör gärna för fort och har allmänt dålig koll på världen idag. Sen att han tycker att Sultanen av Brunei gör bra saker för sitt folk. När han i själva verket är en diktator, de är så pinsamt att de förslår. Här har vi en man som älskar att jaga och räds inte att jaga varken varg eller säl!?. Alla dessa saker är så otroligt låga att man skäms bara man ser karln. Vi lever på 2010-talet, inte 1700-talet. Vi utvecklas och ska gå framåt, inte bakåt.

Att han behöver pengar är långt ifrån sanningen då hans familj har en förmögenhet på ca: 260 miljoner kronor. Han behöver inte ha Sveriges största socialbidrag, han kan klara sig helt själv. Men så länge ingen sätter stopp, så får han fortsätta skämma ut sig och oss. Samt leva på våra pengar. Pengar som kunde ha gått till sjukvården, äldreomsorgen, skolorna eller Sveriges alla hemlösa och maskrosbarn och dylikt. Men nej då, mer ska dom ha. Dom giriga asen. Så kom inte och klaga på att de är för lite pengar i vården, eller skolan så länge ni anser att vi ska ha en Kungafamilj med ett Socialbidrag på 125 miljoner!?. Som varje år vill höja sitt socialbidrag utan att någon ska få insyn på vart pengarna går. Helt jävla oacceptabelt. Punkt.

1 kommentar:

Kristina sa...

Håller så med, den gubben är inte okej någonstans. Förstår inte varför folk tycker han gör gott för vårt land.