28 juni 2011

Nytt till Charlie


Handlar inför höstens upptåg. Blev 2 par Nova Star Jeans samt ett par Nova Star Safari byxor. Bra med jeans och byxor som har mudd, men ändå inte ser för "fjantiga" ut.

Hjärtat är ju så pass "rund" om lilla magen att han knappt kan ha några byxor/jeans med vanligt blixtlås eller knappar (måste gå upp till typ 98-104 om dom ska passa) så då får man leta ganska länge efter jeans med muddar som faller mig i smaken. Vill ha stilrena saker med så få detaljer som möjligt. Så då tycker jag NS passar bra in på mitt önskemål.

Dock är dom ju en aningen dyr. Brukar köpa Lindex jeans med mudd på "bebis-avdelningen" och dom går ju på 129kr. Galet billigt.! Suck. Hoppas dom får in några nya till hösten, ska köpas upp ett par till dagis. Har redan ett par här hemma i st 86 som funkar super än. Perfekta lekkläder. Synd att dom inte görs i större storlekar.

3 kommentarer:

Stella sa...

Gillar NS. Snygga, bekväma och framförallt lekvänliga kläder. Snygga slitningar och färger. Favoriten just nu är safari byxan. Love love love it!

Mikaela sa...

Vi har ännu inte köpt en lurv men nu börjar hon ju bli så pass stor att hon kan ha kläderna ett bra tag - känns mer värt pengarna. :)

Håller med dig om det där med byxorna. Blir så less när jag försöker hitta bra och bekväma kläder till Alexis. Hon är ju trots allt bara 1 år men har 92 och då finns det ju inga bodys heller! :( Dom är ju så bra att sova i t.ex.
Istället för nån obekväm pyjamas med hundra skav-sömmar.

Tur att byxorna brukar gå att ha längre! Dom är alltid större än överdelarna verkar det som. :)

i min lilla lilla värld sa...

Älskar Nova Star. Hade kunnat handla hur mycket som helst hihihi