17 april 2011

Partaj!


Så var dagen här. Kalas! Det har varit en underbar dag med massa fina vänner & familj och med massa fina presenter och gotta. Dagen har gått i 180 och vi har haft totalt 22 personer här hemma. Alla kom olika tider så blev aldrig för mycket, vilket var jätte skönt då Charlie fortfarande inte är helt hundra efter sjukhuset.

Det bjöds på hembakade cupcakes, cakepops, kärleksmums, kokostoppar samt kolakakor, köpt tårta från jobbet och smörgåstårta. Vi fick storbesök från gammel mormor & morfar samt långväga besök från Skåne. Fina vänner och mor och farföräldrar. Alla har gett vår lilla skatt oerhört fina presenter. Så tack. De värmer.


Nu ligger mina killar och sover och jag ska ta och lägga in alla presenter samt städa upp lite innan jag hittar till sängen. So long.




8 kommentarer:

Anette sa...

Tack :) Och grattis!

Nilla sa...

Du hade verkligen fixat det jättefint för din lillkille!! Och det var kul att se din mamma :)

Och nog är det en liten stad när man känner R's kompis... hehe. Blev lite snopen när han dök upp.

Var jättekul att ses... Får se om ni har vägarna förbi i sommar, då är det bara att droppa in. Alices kalas blir den 13/8 ;) Grisfest minsann!

Anonym sa...

Wow vilket kalas =)

Finni - Elliotts morsa sa...

Låter som en underbar dag!

Fy vad jobbigt det där med sjukhuset. Har varit med Elliott en gång och då var han bara tre månader. Värsta man kan vara med om, oavsett vad det gäller nästan. Paniken man får när något inte stämmer med sitt älskade barn är sjuk.

Massa kramar

Moa sa...

Va fint ni hade gjort det på kalaset! Ja vi måste ta en träff snart, det var längesen!
Va jobbigt med sjukhusvisiten, skönt att allt gick bra.

saralovisa sa...

Guuuud vad hräligt! Grattis på Charlie!!:)

Åh tack rara du, det var verkligen underbart att gifta sig med kulan även om foglossningara inte riktigt gick hand i hand med klackeskor;)

Det är verkligen ett dilemma. Vi kunde inte heller bestämma oss. Till slut slog vi bara näven i bordet och bestämde datum. Sen var det bara att fixa med den lilla budgeten vi hade och det vart hur bra som helst!
Det är så magiskt att gifta sig att jag tror plats och tid kvittar egentligen, men man vill ju att det ska kännas speciellt!

Annelie sa...

Va mysigt det ser ut! Vad e det där för pinnar med kaka på? Ser kul ut att fixa till 1års kalaset jag ska hålla i snart ;)

Tova sa...

Vilket underbart kalas! Åh de där cupcakesen såg ut att vara to die for. Mums hihi. Och grattis till grabben i efterskott!!