19 maj 2011

Gnället fortsätter. Japp.


Tycker någon att detta ser normalt ut? Fint?

*Att "folk" som på allvar tror att genus skapar "rabiata feminister med hår under armarna" är så otroligt IQ befriade, jag vet inte vart jag ska titta. Fy fan vilka idioter de finns. Hur kan man tror dessa saker - bara för att man vill skapa en bättre värld för alla barn oavsett kön. Det är läskigt att se hur dåligt insatt vissa människor är. Ett barn är ingen accessoar, ingen leksak, ingen pryl som man kan klä upp, botoxa!?, sminka, ta hål i örnen på. Detta är något som är synonymt med flickor. Tyvärr.

8 år och redan förstörd.
*Tänk efter - medans pojkarna kan bara vara ett barn i leken. Inte behöver känna att dom måste passa in, vara smala, fina och inte smutsa ner sig. Alltid rätt klädda med rejäla byxor för lek. Hur kul är de att leka med en klänning på dagis och ramla med ett par tunna strumpbyxor/leggings? Ni mammor där ute kan ju prova cykla och ramla med ett par tunna leggings. Jätte skönt, verkligen.

*Sen att de skulle finnas en genetisk bakgrund varför tjejer gillar att städa, laga mat och leka med dockor och att pojkar gillar bilar, tåg, slagsmål, krig är så sjukt jävla absurt. Det är vi föräldrar som skapar våra barns behov. Ingen annan! Det är vi som formar dom. Glöm aldrig de. Nu där ute som tror på allvar att ni gör era barn en tjänst när ni skapar kön, ni kommer se inom tids nog att de ända ni gör är att förstöra dom. Barn behöver få vara just de, BARN.


De här kan vara ert barn om några år.

Inga kommentarer: