12 juli 2011

Tisdag

Grabbarna mina kom på jobbet och fikade lite idag. Annars har jag haft en riktig skit dag. Hatat allt och alla. Men kom hem till nystädat hem och middag på bordet och två underbara killar. Så då blev ju allt plötsligt super. Hjärtat somnade 19.15 så nu har vi egen tid och bara är. Ska dock sova tidigt, då jag börjar tidigt imorgon. Hoppas morgondagen blir bra mycket bättre!

6 kommentarer:

Moa sa...

Alltså för de första: din unge är så rund och söt. För de andra ni/du klär honom alltid så färgglatt och fint. Just sting it =)

Anonym sa...

Såg att du skickat en fråga till My angående barnens far angående om han hört av sig eller så till födelsedagarne. Läste även hennes svar som var en ren lögn för att svärta ner fadern. Har påpekat detta för henne men, men...
Alex kom till Gotland för att fira Leos fdelsedag den 2 maj. Tillsammans var de på stan och kalas firades hemma hos farmor med kusin, fastrar och farbröder.
Leia firades dock inte på fördelsedagen utan när han kunde komma till ön då det också var kalas hemma hos farmor tillsammans med den delen av släkten.
Detta är inget som My berättar då hela hennes liv går ut på att svärta ner barnens pappa, otroligt sorglligt och kan ej få stå oemotsagt då hon skriver rena lögner. Synd att inte "den andra sidan" bloggar då kanske det skulle bli mer nyanserat.
/ Anna

Mikaela sa...

Snyggjackan!

Miss Baglady sa...

Vissa dagar är verkligen bara skit. Då får man vara glad att vi har så bra sambos som tar hand om oss. Kram på er-

Nilla sa...

Ahhh, skit. Jag svarade långt så försvann ALLT!

Kort sammanfattning istället:

Han ser smalare ut eran knutte; mindre bebis, mer liten pojke! Sötast ändå!

Kalasinbjudan: Den tolfte i åttonde klockan sjutton blir det fest här hemmavid! Vår lilla tjej fyller år! Det bjuds på helgrillad gris och massa go tårta... Behöver veta före nästa helg vilka som kommer (ska beställa nöffen då)

Kraaaaam

/Mother of Alice.

Maria M sa...

Mys Challe:)