05 juli 2011

Nya dojjor och vagn.



I går kom R´s bästa vän hem från Usa och med sig hade han ett par gråa låga converse till Challe i perfekt storlek. Love it! Så himla snällt. Vi har varit sugna på ett par cons men inte hittat ett par som passat Challe, eftersom han med sina höga anklar har lite svårt med "höga" skor. Men dessa satt som handen i handsken! Gött.



Sen så åkte vi och kirrade vagnen och även den går i grått. Gillar färgen riktigt mycket. Roligare än svart men lika lättmatchad. Blir nog inte heller lika lätt solblekt som en svart. Underbar att köra, bästa vagnen hittills. Vi har ju haft en del nu.. ;) Vi känner oss super nöjda än så länge med vår UJ.


Vi tog vagnen ut på en långpromenad i de härliga vädret efter att jag hade slutat jobba. Synd att mina fötter ska krångla. (Har extremt känsliga fötter som inte blir bättre av de jobb jag har) Så jag orkade inte gå mer än i en timme. Sen sa fötterna stopp efter ha stått i 8 timmar på jobbet.

3 kommentarer:

Finni - Elliotts morsa sa...

Haha eller hur. Jag var helt exanterad bara av tanken att få sitta i biomörkret i lugn och ro :)

Snygg vagnen var! Förstår att ni är nöjda. Kanske borde köpa något liknande till vintern om dte ska bli lika jävligt som förra året här..

Kram

Anette sa...

Visst är dom, urk!

Bra vagnval. Cornelis hade en UJ första året - underbar att köra på alla underlag. Enda nackdelen var ju att den bara gick att ha framvänd när han bytte till sittdelen och var så liten... och att varukorgen inte kan lastas för tungt eftersom tyget då trycks ner i marken och går sönder.

Mikaela sa...

Klart roligaste barnboken ;D
Både för mammapappabarn. Om man har dum humor :p

Får han bra plats i vagnen nurå? :)