22 mars 2012

En dona och fej dag

Städar och donar här hemma. I bakgrunden går Top Model Sverige och Lyckan i LA. Har även hunnit med att baka en chokladkaka med hasselnötstäcke. I kväll ska nämligen jag och Maria pyssla klart med inbjudningskorten för hjärtats 2års kalas. Skulle egentligen ha jobbat hos pappa - men R mitt allt jobbar istället för mig. Fatta hur snäll!
Längtar till helgen, vill hitta saker i källaren som jag kan kränga på loppis och tjäna pengar hehe... Blir minst 3 jackor, 2 par skor, någon väska, Charlie kläder, Barnprylar och lite sånt. "Storsprara" till sommaren eftersom jag ska glassa (haha jag önskar bara, glassa med en 2åring!?!?!) med hjärtat i 7 veckor. Så nu kör jag på tight budget tills jag går på semester. Jobbar dessutom extra några lördags kvällar och hos pappa så jag bör ju kunna leva gott... :)

1 kommentar:

Angelica sa...

Meen vilket mys.. vill också!!:) Var på ett bageri idag som är välkända för sina grymma cheesecakes, och fasen vad gott det var! Men som jag sa till Robin, det är banne mig om inte din cheesecake är godare alltså ;) Hälsa Maria och ha det så trevligt ikväll. KRAMAR :)